Cum se înțelege, de fapt, Florin Ristei cu ceilalți jurați de la X Factor: „Sunt o fire critică”

 

În 2013 a câștigat X Factor România, fiind sub mentoratul Deliei și la șapte ani distanță, Florin Ristei a ajuns să fie coleg la masa juriului cu cea care i-a îndrumat pașii spre câștigarea premiului cel mare al concursului de talente. Artistul a dezvăluit cum se înțelege cu ceilalți jurați de la X Factor, cât și cum i se pare noua experiență!

Deși are doar 33 de ani, Florin Ristei a acumulat deja două decenii de experiență în industria muzicală. De la 13 ani pe scenă, cariera lui a cunoscut și suișuri și coborâșuri, însă toate sacrificiile pe care le-a făcut de-a lungul timpului, l-au adus în punctul în care se află astăzi.

Florin Ristei a mărturisit că i s-a îndeplinit cea mai mare dorință pe care o poartă în gând încă din seara în care a câștigat X Factor-ul, în urmă cu șapte ani. Și anume, să ajungă la masa juriului care i-a schimbat viața radical: „E un pas important pentru mine, în carieră,  și sunt foarte mândru de poziția pe care o ocup acum.”, a spus Florin Ristei pentru viva.ro.

Și chiar dacă a trecut și el prin emoțiile pe care le are un concurent X Factor, noul jurat a promis că nu va fi prea blând cu cei care vor călca pe scenă, iar asta pentru că este „o fire critică și perfecționistă”.

Cum se înțelege Florin Ristei cu Delia, Ștefan Bănică Jr. și Loredana Groza

Cât despre relația pe care a dezvoltat-o cu fiecare jurat în parte, Florin Ristei s-a etichetat drept un om norocos că a reușit să cunoască mai de aproape niște oameni minunați precum sunt colegii lui de la masa juriului X Factor.

„Cu Delia mă cunosc de multă vreme, mi-a fost și mentor, și am o relație foarte bună. Cu Ștefan Bănică tocmai am avut o colaborare muzicală online, în timpul stării de urgență, și ne-am înțeles foarte bine, avem energii compatibile, iar Loredana a fost o surpriză pentru mine. Plăcută! Nu ne cunoșteam foarte bine înainte de a ne așeza la masa juriului, însă este o prezență senzațională, care a știut să nu  mă facă să mă simt ușor outsider.”, a mai spus Florin Ristei pentru sursa menționată anterior.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest