Cum se înțelege fiul lui Brigitte cu mama lui Florin Pastramă, după ce s-a mutat la ea acasă: „Sunt un singuratic”

 

După scandalul de proporții dintre Brigitte și fiul său, în urma căruia bruneta l-a dat afară din casă, mama lui Florin Pastramă a intervenit și i-a propus tânărului să se mute în locuința ei. Cum se înțeleg cei doi?

În cadrul ultimului episod din reality-show-ul „Brigitte & Pastramă” de pe Antena Stars, Robert Sfăt și-a dus și ultimele bagaje în casa mamei lui Florin Pastramă, care a devenit noua sa locuință.

Pentru a se asigura că nu va exista niciun conflict între fiul ei și soacră, Brigitte a propus ca tânărul să locuiască separat de mama lui Florin Pastramă, mai precis în două clădiri diferite, dar care au o curte comună.

Aparent entuziasmat de ideea că va avea o întreagă casă la dispoziție să se desfășoare așa cum își dorește, Robert a dezvăluit, în cadrul unei conversații telefonice cu mama lui Florin Pastramă că nu îl bucură atât de tare ideea, simțindu-se „un singuratic”.

”M-am instalat aici, mă simt ca acasă. Acum doar mă întreb când fac rost și de o familie, căci sunt un singuratic pe aici, dar nu e problemă. Eu vă aștept cu brațele deschise”, i-a spus Robert mamei lui Florin Pastramă, care urma să ajungă și ea acasă.

Cum se înțelege Robert cu mama lui Florin Pastramă

În ciuda firii rebele pe care a avut-o în ultima vreme în relația cu Brigitte, Robert s-a apropiat foarte tare de Florin Pastramă și de mama acestuia, datorită modului frumos în care s-au comportat cu el. Mai mult decât atât, soacra lui Brigitte a mărturisit că îl va crește pe fiul brunetei ca pe propriul copil și este sigură că îl va aduce pe calea cea bună, atâta timp cât el va fi receptiv la sfaturile pe care le va primi din partea ei.

”Eu i-am zis lui Brigitte să mi-l aducă mie, să am eu grijă de el. Că eu de la mamă la mamă știu ce înseamnă. Dacă tu mă înțelegi pe mine, tu o să fii copilul meu.Tu ești deștept, ești inteligent, eu am zis demult să vii la mine acasă”, a spus mama lui Florin Pastramă într-o convorbire telefonică, în emisiunea de la Antena Stars, ”Brigitte&Pastramă”.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest