Cum se înțelege Geanina Ilieș cu fiul adolescent: ”Am mers cu prietenii fiului meu la film, eu am plătit”

 

Îndrăgita prezentatoare de la Antena Stars a vorbit deschis despre relația pe care o are cu băiatul ei de 17 ani.

Geanina Ilieș petrece de multe ori timp prețios alături de fiul ei în vârstă de 17 ani. Având în vedere modul cum arată frumoasa prezentatoare de la Antena Stars apar și probleme. Astfel, nu de puține ori, Geanina Ilieș este considerate de cei care nu-i cunosc drept partenera fiului, nu mama lui.

Așa s-a întâmplat de curând, când Geanina a fost la film cu gașca de prieteni ai fiului. "Am mers cu prietenii fiului meu la film, iar tot timpul avem parte de peripeții. Îți dau un exemplu, am mers la film, iar eu am plătit, tipul de la casă a spus: Pe vremea mea plăteau băieții. Fiul meu i-a răspuns: Este mama. Băiatul i-a bătut apropouri că nu plătește biletul fetelor. Noi suntem obișnuiți, știm deja ce glume vor veni.", a declarat Geanina Ilieș pentru Spynews.ro

Prezentatoarea de la Antena Stars a dat detalii despre relația cu băiatul ei: "Nu mă ascund, dacă vreau să aflu ceva, îl întreb. îl întreb ce face, unde este, de regulă îmi spune el când pleacă, când vine, îi știu programul, chiar cu câteva zile înainte, pentru că mă anunță. Noi vorbim, ne povestim. Ne înțelegem, ne împărțim programul după activitățile personale. Sunt mamă, dar sunt și colega lui, suntem o echipă."


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest