Cum se mai simte Alexandru Arșinel, după gravele probleme de sănătate cu care s-a confruntat/ VIDEO

 

Alexandru Arșinel s-a confruntat cu mari probleme de sănătate în ultima vreme, ducând o luptă acerbă cu virusul care a făcut ravagii în toată lumea. În exclusivitate pentru Antena Stars, celebrul actor a oferit noi informații despre starea sa după ce a fost externat.

Alexandru Arșinel a fost pus la grea încercare, după ce a fost infectat cu noul coronavirus. Starea de sănătate a marelui actor este destuil de fragilă, motiv pentru care trebuie să meargă în fiecare săptămână la spital pentru mai multe controale amănunțită.

Potrivit spuselor sale, urmează cu sfințenie planul de tratament recomandat de medici, mai ales că din cauza vârstei înaintate pe care o are, starea sa de sănătate se poate agrava în orice moment.

„Ne descurcăm. Văd că mă lasă în pace. Urmez indicațiile doctorilor legate de pandemie, legate de transplantul de rinichi și legate de tensiune. Toate se adună de la o vârstă, iar la 82 trebuie să fiu și eu mai atent puțin, dacă nu puțin mai mult. Binișor”, a spus Alexandru Arșinel la Antena Stars.

Totodată, Alexandru Arșinel a mărturisit că se află în Sinaia, în concediu, acolo unde se relaxează, iar peste câteva zile își dorește să meargă și în satul său natal pentru a face o vizită la mormântul părinților săi.

„Încerc să dau o fugă până în satul meu natal. Aș vrea să aprind o lumânare la mormântul părinților și o să văd cum mă descurg cu această problemă pentru că este o problemă, îmi e dor să merg la mormântul părinților”, a mai adăugat Alexandru Arșinel.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest