Cum se menține în formă Petre Roman la 73 de ani. Și-a dezvăluit secretul: „Sunt dependent”

 

Pentru Petre Roman vârsta este doar un număr! Fostul prim-ministru al României are 73 de ani, însă nu își trădează deloc vârsta. Omul politic se află într-o formă de invidiat, iar în cadrul unui interviu exclusiv pentru Antena Stars și-a dezvăluit secretul!  

Petre Roman se numără printre bărbații din showbiz-ul autohton care nu își arată vârsta, însă are un truc care îl ajută să se mențină atât de bine. Fostul politician a dezvăluit că este un împătimit al drumețiilor pe munte și al plimbărilor în natură, astfel că de mai bine de 25 ani, în fiecare săptămână merge pe Valea Prahovei pentru a se bucura de mediul înconjurător.

„În fiecare săptămână, de mulți ani, de 25 de ani fac câte o ascensiune pe munte. Fie de la Sinaia, fie de la Bușteni, fie de la Predeal, fie de la Timiș. Asta a devenit o parte a vieții mele, sunt dependent de această ascensiune. E o stare de energie foarte bună și chiar pentru mine înseamnă o capacitate sporită de creativitate”, a mărturisit Petre Roman, pentru Antena Stars.

Mai mult de atât, fostul prim-ministru a mărturisit și că nu s-a mai îngrășat niciun kilogram în plus de mai bine de 25 de ani, iar totul datorită stilului de viață sănătos pe care l-a adoptat, cât și al drumețiilor pe care nu le ratează niciodată.

„Greutatea pe care o am acum este egală cu cea de la 25 de ani, când eram și sportiv performant. Ca să-ți menții greutatea trebuie să fii atent la cât mănânci. Și Silvia este iubitoare de munte, am convins-o și pe ea, după care a devenit și ea o pasionată de urcat pe munte”, a mai dezvăluit Petre Roman.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest