Cum se menţine Victor Slav în formă maximă? Iată care este secretul lui

 
+2 click pentru
galerie

Victor Slav e unul dintre bărbaţii care au avut mereu grijă de felul cum arată. Probabil mulţi domni s-au întrebat care este secretul pătrăţelelor lui. Ei bine, iată care este secretul lui.

Foarte relaxat, cu nelipsiţii ochelari de soare, Victor Slav a ieşit la shopping. Calculat din fire, fostul baiat de la meteo a cautat celor mai bune produse bio! Victor s-a urcat în maşină, s-a oprit la primul magazin specializat care i-a ieşit în cale și a început o adevarata „sesiune" de cumpărături.

Paparazzii Spynews.ro l-au suprins pe Victor cum îşi alege de pe raft, cu grijă „elementele" necesare pentru o masă sănătoasă, fără carbohidraţi şi grăsimi. Sexy prezentatorul a optat  pentru batoanele sănătoase din ovăz. 

Cu o plasă plină de mâncare potrivită pentru a-şi menţine corpul perfect sculptat şi cu un bax de apă, Victor și-a încheiat sesiunea de shopping, dar nu şi plimbarea. Pentru că, după o conversaţie telefonică, destul de lungă, vedeta s-a urcat în maşină şi s-a îndreptat spre solar. Doar, din moment ce are grijă de corpul său "pe interior", trebuie să aiba grijă cum arată și "la exterior".

Aflaţi mai multe detalii din materialul video de mai sus!

Foto: Facebook

M.T.⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest