Cum se mișcă ea, nu o face nimeni! Bianca Drăgușanu, lecții de dans, în plină stradă! Imagini incredibile/ VIDEO

 
+4 click pentru
galerie

Este cunoscut faptul că Bianca Drăgușanu adoră să fie în centrul atenției, dar chiar și așa, nimeni nu s-ar fi gândit că blondina o sa le arate tuturor cum își mișcă formele apetisante pe ritmurile muzicii, dar uite că a facut-o, iar imaginile surprinse de paparazzii Spynews.ro stau drept dovadă!

Bianca Drăgușanu știe să se distreze, nu e nicio îndoială! Partenera lui Alex Bodi a fost surprinsă de paparazzii Spynews.ro în timp ce oferea lecții de dans în stradă. Da, da! Ați citit bine! Blondina a făcut o pauză de la condus, a parcat pe dreapta și în timp ce era filmată de o prietenă, a coborât lângă bolidul de lux unde a țopăit de zor pe una din piesele sale favorite.

Asta da, energie, Bianca! Dar probabil pentru că știa ce o așteaptă. După ce și-a făcut numărul, blondina alături de prietena sa s-au îndreptat spre casă, unde și-a parcat autoturismul de lux și a mai dat o lecție! Dar de data aceasta, de forță!

Bomba sexy a coborât din bolid, a deschis portbagajul și ce să vezi... o mașină de spălat. Bianca și amica ei nu au așteptat ajutorul niciunui reprezentant al sexului puternic și au dat singure aparatul electrocasnic, chiar dacă numărul de kilograme al acestuia, depășea cum mult suma kilogramelor al celor două domnișoare.

Dar pentru că au avut încredere în capacitățile lor fizice, Bianca Drăgușanu și prietena sa au reușit să îi dea de cap și au dus misiunea până la capăt, fără nicio problemă, potrivit Spynews.ro


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest