Cum se pregătește Laura Cosoi pentru cea de-a doua naștere. Soțul nu îi va putea fi alături: „Trăim o situație specială”

 

Laura Cosoi este una dintre graviduțele din showbiz care mai are foarte puțin timp până când va naște. Vedeta va deveni mamă pentru a doua oară și a dezvălui cum se pregătește pentru marele moment!

Faptul că Laura Cosoi va naște în plină pandemie de coronavirus, înseamnă că alături de ea nu poate fi nici măcar soțul ei, dar chiar și așa, vedeta este sigură că totul va decurge conform planului și rămâne optimistă în continuare.

"Din păcate, Cosmin nu va putea fi şi de dată asta cu mine, deşi mi-aş fi dorit foarte mult. Cu pandemia asta trăim o situaţie specială şi trebuie să respectăm regulile de siguranţă ale maternităţii, pentru că, în fond, n-are rost să riscăm. Aşa că, spre deosebire de ceea ce s-a întâmplat acum doi ani, de dată asta voi fi doar eu cu cea mică, o voi duce la toate controalele, deşi lucrurile astea le-a făcut rândul trecut Cosmin", a scris Laura Cosoi pe blogul său.  

Va naște natural

Prima naștere a Laurei Cosoi a fost tot pe cale naturală și așa va proceda și de această dată. Vedeta a dezvăluit că cei care o vor asista la cea de-a doua sarcină vor fi aceleași persoane ca la prima, motiv pentru care nu are deloc emoții.

"Ca şi rândul trecut, voi naşte natural, cu ajutorul lui Dumnezeu, şi mă bucur că voi avea alături de mine aceeaşi echipă ca şi la prima naştere. Ah, ce norocoasă sunt! Trăim, într-adevăr, o situaţie specială, dar venirea pe lume a unui copil e mereu motiv de bucurie, aşa că important e să fim în siguranţă şi sănătoşi! Mă tot gândesc, oare a doua naştere naturală poate fi atât de diferită de prima sau?", a scris Laura Cosoi pe Instagram.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest