Cum se reface Anca Țurcașiu, după divorțul dureros de Cristian Georgescu. Au fost căsătoriți 22 de ani

 

Vestea că Anca Țurcașiu și Cristian Georgescu au divorțat, după 22 de ani de mariaj, a lovit showbiz-ul autohton ca un fulger. Acum, la trei luni, după separarea oficială, actrița a revenit la viață, iar drept dovadă stă ultimul mesaj pe care l-a scris pe contul său de socializare, plin de optimism, care denotă faptul că rănile ei sufletești încep să se vindece.

Lumea showbiz-ului a fost luată prin surprindere de anunțul divortului dintre Anca Țurcașiu și medicul stomatolog Cristian Georgescu. Artista a fost cea care a dezvăluit că ea și fostul soț au semnat actele la notar și s-au despărțit oficial.

„Am divorțat! Am divorțat de bărbatul pe care l-am ales să-mi fie sprijin! Suflet pereche! În brațele căruia am crezut că voi imbatrani! Dar viața îți oferă lecții de învățat! Ne naștem să primim lecții!”, a fost o parte din mesajul scris de Anca Țurcașiu, atunci când a anunțat divortul de Cristian Georgescu.

Imediat după divorț, Anca Țurcașiu a decis să dispară din lumina reflectoarelor și să pună pauză socializării cu fanii ei pe internet, pentru a se regăsi pe sine și pentru a se obișnui cu statutul de femeie divorțată.

Acum, la trei luni după separarea de fostul soț, frumoasa actriță a scris un mesaj pe contul său de socializare în care și-a anunțat admiratorii că se simte mult mai bine, după ce s-a retras o perioadă din viața publică.

“E sănătos să-ţi dai o pauză de respiraţie. Să mergi la mare. Să citeşti. Să stai cu tine. Să te uiţi înăuntrul tău ca în ochii unui prieten vechi, deodată regăsit. Sunt aici”, a fost mesajul scris de Anca Țurcașiu pe contul său de socializare.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest