Cum se simt Jador și Mario Fresh după ce au fost bătuți cu bestialitate la mare: „S-a întâmplat din senin”

 

Jador și Mario Fresh au fost bătuți în parcarea unui club de pe litoral de șase indivizi. Scenele violente au avut loc sub privirile îngrozite ale Alexiei Eram, care a reușit să îi îndepărteze pe agresori după ce a țipat ca în gură de șarpe să îi lase în pace pe cei doi artiști.

Mario Fresh, Jador, cameramanul lor de 16 ani și Alexia Eram au mers la mare pentru un weekend memorabil plin de distracție, însă dorința lor a fost călcată în picioare, la propriu, de un grup de șase bătăuși.

Se pare că totul a pornit de la faptul că cei patru au vrut să se așeze la o masă VIP dintr-un club din Mamaia,  pe care puseseră ochii și cei șase agresori. Enervați la culme de îndrăzneala acestora, bărbații i-au așteptat la ieșirea din club pe Mario Fresh și Jador și au început să îi lovească fără milă.

Conflictul a avut loc sub privirile Alexiei Eram, fiind și cea care a reușit să îi sperie pe agresori, în momentul în care a țipat și a atras atenția trecătorilor. Ulterior, bătăușii au plecat de la fața locului, iar victimele au sunat la 112. În parcarea clubului s-au prezentat un echipaj de Poliție, cât și de Ambulanță.

Cum se simte Jador și Mario Fresh

Din fericire, cei doi se simt bine, potrivit spuselor lui Jador. Însă violențele i-au marcat profund, mai ales că totul a pornit de la un motiv infantil.

„S-a întâmplat din senin, oameni nebuni. Ajungi la mare să te distrezi și dai de așa ceva. E trist că oamenii sunt atât de răi în ziua de azi. Noi nu am deranjat pe nimeni. Suntem oameni ca toți ceilalți, avem viața noastră și ne distrăm si noi cum fac tinerii de vârsta noastră.Suntem bine, mulțumim lui Dumnezeu”, a declarat Jador, potrivit Antena3.

Cum vor fi pedepsiți agresorii

Agresorilor le vor fi întocmite dosare penale pentru loviri și alte violențe. Polițiștii din Mamaia vor continua cercetările pentru a-i identifica pe toți cei șase bărbați.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest