Cum se simte acum Bianca Pop, după ce a fost bătută în club: „M-a durut foarte tare”

 

Bianca Pop a fost protagonista unui nou episod violent, după ce a susținut că ar fi fost drogată și violată! Fosta ispită a fost bătută cu bestialitate, într-un club, iar acum ne-a dezvăluit care este starea ei și ce măsuri are de gând să ia contra agresorilor.

În urmă cu câteva zile, Bianca Pop a fost bătută cu bestialitate de mai mulți bărbați, în fața toaletei unui club. Fosta ispită a fost prinsă de păr și când a încercat să se apere, a fost lovită puternic în ovarul stâng și în picior.

”M-a urmărit până la baie și a bătut la ușa mea. Am deschis, am dat să ies și erau patru, cinci în fața ușii. M-a prins de păr, eu m-am întors, i-am prin mâna și m-a lovit tare cu piciorul în ovarul stâng și în picior. Nu știu cine e. Nu știu nimic”, a completat Bianca.

Cum se simte acum Bianca Pop

Fosta ispită de la „Insula Iubirii” ne-a dezvăluit că a avut dureri crunte după bătaia încasată și a fost nevoită să meargă de urgență la doctor, pentru a-și face un control. Cât despre agresori, Bianca Pop a apelat la ajutorul oamenilor legii care deja au deschis o anchetă în acest sens.  

„Mă durea foarte tare. AM fost IML, mi-au măsurat vânătăile și urmează să vedem cine e. un prieten de-al meu mi-a spus cine ar putea fi, însă eu sper să nu, că m-aș supăra foarte tare atunci. E posibil să fie cineva cu care nu am mai vorbit. Nu are cine să îmi facă probleme pentru că există lege. Eu vreau doar să aflu cine este, o să le ceară poliția camerele. O să zică lumea că sunt o nebună și că le inventez, dar nu le inventez. Trebuie să merg la ecografie, să văd ce este acolo!” ne-a dezvăluit fosta ispită.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest