Cum se simte Alexandru Arșinel după ce a suferit a doua operație la inimă: "Nu pot spune că sunt bine"

 

Ultima perioadă nu este deloc bună pentru Alexandru Arșinel. La începutul anului, actorul a fost infectat cu noul coronavirus, iar acum este internat în spital. A suferit două operații la inimă, iar starea lui de sănătate pare că nu ar fi deloc bună.

În urmă cu puțin timp, lui Alexandru Arșinel i-a fost montat un stent la inimă. Acum, actorul a suferit cea de-a doua intervenție la inimă.

Este internat la Spitalul 'Monza' din București și, în cadrul unui interviu, a făcut primele declarații despre starea sa de sănătate.

Alexandru Arșinel este internat în spital din cauza problemelor de sănătate cu care se confruntă în ultima perioadă. A fost infectat cu noul coronavirus la începutul acestui an, iar acum a fost nevoit să fie operat de două ori la inimă.

În cadrul unui interviu, marele actorul a vorbit despre starea sa de sănătate. În continuare este internat la Spitalul Monza din Capitală și este sub supravegherea medicilor. Acesta a mai spus că nu este bine, dar nu se simte nici rău. Așteaptă să mai facă alte radiografii și alte intervenții.

„Sunt la spital, am suferit două operații până acum. Nu pot spune că sunt bine, dar nici rău. Urmează să mai fac niște radiografii și alte investigații', a declarat actorul pentru impact.ro.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest