Cum se simte Camelia Mitoșeru după ce a ajuns, de urgență, pe mâinile medicilor: „Nu fac bine deloc!”

 

Camelia Mitoșeru a ajuns pe mâinile medicilor, de urgență! Contactată de reporterii Antena Stars, mama lui Mihai Mitoșeru a mărturisit ce a pățit și care este starea sa de sănătate acum.

Camelia Mitoșeru a ajuns la spital, de urgență, în urmă cu o zi! Mama lui Mihai Mitoșeru suferă de aceeași problemă ca și fiul său, care a fost la un pas de moarte, fiind băgat în operație direct, chiar dacă în ziua respectivă fusese doar pentru un control banal.

Actrița a mărturisit că i s-au umflat picioarele foarte tare și imediat a plecat cu fiul său și cu Adriana Bahmuțeanu la clinică pentru a afla care este problema. Din fericire, starea de sănătate este una bună, iar cadrul medical care a consultat-o i-a dat vedetei un tratament pe care trebuie să îl urmeze cu strictețe în următoarele zile.

”Nu fac bine deloc! Mi s-a umflat un picior și m-am speriat și m-am dus la clinica aia unde s-a operat Mihai și nu e de operat la mine, dar mi-au dat un tratament. Am avut noroc. Da, tot așa, ( n.r. ca la Mihai) numai că la mine nu sunt pe afară, sunt pe dinauntru. De aia m-am și dus că am văzut că mi s-au umflat amândouă picioarele! Am 4 zile de tratament, în mod sigur nu e grav!”, a spus Camelia Mitoșeru, după ce a fost contactată de reporterii Antena Stars!


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest