Cum se simte, de fapt, Anamaria Prodan, după ce a fost testată pozitiv cu noul coronavirus. Declarații exclusive!

 

Anamaria Prodan a fost infectată cu noul coronavirus, iar în exclusivitate pentru Spynews.ro, cea mai sexy impresară a dezvăluit cum se simte în aceste momente!

Anamaria Prodan se numără printre vedetele care au fost testate pozitiv cu noul coronavirus. De când informația a ajuns în spațiul public, s-au speculat foarte multe pe baza stării ei de sănătate, iar acum reporterii Spynews.ro au aflat detalii direct de la sursă!

Cum se simte Anamaria Prodan, după infectarea cu noul coronavirus

Anamaria Prodan a dezvăluit pentru Spynews.ro că starea ei de sănătate este bună, iar ca să țină totul sub control, urmează cu strictețe tratamentul prescris de medici.

”Sunt bine, totul este sub control, urmez tratamentul”, spunea Anamaria Prodan în exclusivitate pentru Spynews.ro.

Mai mult de atât, Anamaria Prodan a ținut să precizeze că toate zvonurile care au apărut, recent, în presă, conform cărora starea ei de sănătate este precară, sunt false! Vedeta nu prezintă simptome grave ale infectării cu COVID-19!

Vă reamintim că Anamaria Prodan a făcut un test COVID-19, după ce a prezentat simptome ușoare ale virusului, contactându-l în urma unei întâlniri de afaceri pe care a avut-o de curând. Imediat după ce a aflat că rezultatul testului a fost pozitiv, și-a luat toate măsurile de siguranță și s-a izolat la domiciliu, urmând cu strictețe tratamentul recomandat de medici.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest