Cum se simte fiica Cristinei Cioran, după ce s-a născut prematur: “A rămas în spital sub atenta îngrijire a medicilor”/ VIDEO

 

Cristina Cioran a devenit mămică pentru prima oară, in urmă cu doar câteva zile. Deși trebuia să nască în septembrie, cea mică a venit mai devreme pe lună, cu o lună înainte, motiv pentru care a fost nevoită să rămână sub atenta supraveghere a medicilor.

Vedeta a oferit primele declarații despre cum se simte fiica sa, după ce s-a născut prematur, dar și despre sentimentele care o încearcă acum că ea a fost externată, în timp ce micuța a rămas în continuare in spital.

Pe contul său de instagram, Cristina Cioran le-a dezvăluit celor care o urmăresc că micuța Ema este puternică și că este sigură că va trece cu bine peste momentul acesta delicat. Mai mult de atât, vedeta a ținut să le mulțumească tuturor medicilor care i-au fost alături și care s-au ocupat în detaliu atât de ea, cât și de fetița ei.

„Ema este puternică, are o strângere de mână ca tati, zâmbet ca mami, curaj și ambiție. Au fost și sunt momente foarte emoționante pentru mine. Ema mea a rămas în spital sub atenta îngrijire a medicilor care au salvat-o. Nu știu cum pot să exprim ceea ce simt pentru ce au făcut pentru noi și fac zilnic pentru ea. O voi putea vizita de două ori pe săptămână cu test covid, o voi putea mângâia atât cât mi se va permite ca să nu îi pun în pericol viața.”, a declarat Cristina Cioran pe contul său de Instagram.

Cât despre când va fi externată și micuța Ema, Cristina Cioran a dezvăluit că va mai sta în spital o perioadă, până când va ajunge la numărul de kilograme ideal vârstei sale și că atât ea, cât și partenerul de viață așteaptă cu nerăbdare să o aducă acasă.

„Mai stă în spital până când va lua suficient în greutate ca să o putem lua acasaă. Suntem doi părinți care încearcă să se îmbărbăteze cu răbdare și credință să o putem aduce acasă.”, a mărturisit prezentatoarea TV fanilor săi.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest