Cum se simte Irina Loghin după ce a fost infectată cu COVID-19: „Este un virus atât de parșiv”

 

Vestea că Irina Loghin și familia sa au fost infectată cu noul coronavirus a picat ca o bombă în showbiz-ul autohton. Atât artista, cât și soțul și fiul acesteia au fost internați la Institutul „Matei Balș” din București, iar în exclusivitate pentru Antena Stars, Ciprian Cernea ne-a dezvăluit care este starea lor actuală de sănătate.

Fiul Irinei Loghin ne-a mărturisit că au fost infectați o formă ușoară a virusului care a terorizat întreaga planetă, însă mai trebuie să stea câteva zile internați pentru a se împlini cele două săptămâni în care trebuie să se afle sub atenta supraveghere a medicilor.

„În funcție de rezultate ne vor da externarea. Neavând simptome, probabil ne vor da drumul acasă. Ne simțim bine. Nu am avut nimic. Suntem ok și mai avem un pic și într-o săptămână putem ieși pe stradă. Deja au trecut 10 zile, adică două săptămâni de la infectare.

Ultimele teste au ieșit negative. Noi le-am făcut în același timp, nu avem de unde să știm care de la care s-a infectat. Nu putem acuza pe nimeni. E atât de păcătos. Este un virus atât de parșiv, încât nu se știe nici 20% din ce poate face. Noi am avut forma mai ușoară.” a spus Ciprian Cernea.

Unde au contactat virusul

Potrivit informațiilor din presă, Irina Loghin crede că a luat virusul după concediul pe care l-a avut cu soțul său la mare.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest