Cum se simte Steliana Sima, după ce a devenit bunică pentru prima dată: „O piesă care lipsea”

 

Steliana Sima a oferit un interviu exclusiv pentru Antena Stars, în care a dezvăluit cum se simte după ce a devenit bunică pentru prima dată. În urmă cu câteva zile, nora ei a adus pe lume un băiețel perfect sănătos care a întregit tabloul de familie la care visa dintotdeauna interpreta de muzică populară.

Steliana Sima este mai fericită ca niciodată! Interpreta de muzică populară a devenit bunică pentru prima dată și în exclusivitate pentru Antena Stars a mărturisit că nu există sentiment mai frumos decât cel pe care îl trăiește în prezent.

Artista a oferit detalii și despre nora sa care i-a adus pe lume nepoțelul și potrivit spuselor ei, atât femeia care îl face fericit pe fiul ei, cât și nou-născutul se află în stare perfectă.

„Mă bucur că pot împărtășii acest sentiment cu voi și cu toți cei care ne îndrăgesc. Mămica este bine, chiar acum câteva minute îl ținea pe piept. Bebelușul este foarte bine. A avut 4 kilograme și nota 10”, a dezvăluit Steliana Sima la Antena Stars.

Mai mult decât atât, interpreta de muzică populară a dezvăluit că abia în momentul nașterii nepotului său a conștientizat că familia încă nu era întregită, iar acum venirea pe lume a micuțului a completat perfect tabloul la care visa dintotdeauna.

„Simt că s-a împlinit cu adevărat puzzle-ul vieții mele. Eu ziceam că sunt împlinită, dar acum îmi dau seama că mai era o piesă care lipsea. Acum sunt împlinită, suntem împliniți ca familie. Râde casa, râd pereții. E fericirea supremă”, a mărturisit artista.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest