Cum se va desfășura înmormântarea tatălui Mădălinei Manole, confirmat cu COVID: „Nu i se va face slujbă”

 

Durere mare în familia Mădălinei Manole! Ion Manole s-a stins din viață, după ce problemele de sănătate s-au agravat cu rapiditate, din cauza infectării cu COVID-19. Pentru a impiedica răspândirea coronavirusului, familia acestuia trebuie să respecte o mulțime de proceduri în ceea ce privește înmormântarea.

Fratele Mădălinei Manole ne-a dezvăluit cum se va desfășura înmormântarea tatălui său confirmat cu noul coronavirus. Se pare că bărbatului nu i se va face slujbă la biserică, așa cum se obișnuia, ci preotul va spune câteva cuvinte de cuvântare doar la cimitir. Cât despre data când părintele său va fi dus pe ultimul drum, fiul acestuia ne-a spus că încă nu știe cu certitudine, din cauza actelor care trebuie eliberate.

 „Lângă mama va fi înmormântarea. Nu i se va face o slujbă, decât la cimitir. De la morgă este băgat în sicriu și direct la cimitir. Sunt multe proceduri, nu știu când va fi înmormântat, mâine sau poimâine. În funcție de cum vor ieșit actele” a spus fiul lui Ion Manole.

A murit plin de regrete

Potrivit spuselor lui Marian Manole, tatăl său a murit plin de regrete, pentru că nu a reușit să afle adevărul despre moartea fiicei sale, cât și din cauza faptului că nu a reușit să își intâlnească nepotul, așa cum și-ar fi dorit.

„Chiar vorbeam cu el când am ieșit din spital și era lucid și spunea că nu o să își dea duhul până când nu o să afle adevărul. Au murit cu două dorințe neîmplite (n.r. tatăl și mama lui). Așa cum au vrut cei de la Otopeni și de la Botoșani." a mai spus fratele Mădălinei Manole.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest