Cum se va desfăşura pomana de 40 de zile, pentru Marcel Toader! Declaraţii, în exclusivitate: "Vor să facă un fel de paranghelie” VIDEO

 
+2 click pentru
galerie

Diana Bişinicu este extrem de afectată de moartea naşului sau de cununie, Marcel Toader. Artista a oferit detalii despre cum se va desfăşura pomana de 40 de zile a regretatului fost om de afaceri, cât şi despre starea în care se află atât ea, cât şi familia lui Marcel Toader.

Fina lui Marcel Toader a povestit, în exclusivitate poentru Antena Stars că pomana de 40 de zile ţinută în numele naşului său, nu va fi deloc una convenţională. Aceasta a declarat că pentru ca familia se gândeşte să şi-l amintească pe Marcel cu veselie, pomana va fi ţinută fix în acelaşi stil, sub forma unei petreceri.

„Vorbim de pomana de 40 de zile. Dacă o să fiu acasă, la Constanţa, dacă timpul o să îmi permită să merg acasă la Constanţa, şi nu o să am concerte sau ceva job-uri aici în Bucureşti, şi ce proiecte mai am eu, o să merg împreună cu mama lui şi cu Max şi împreună cu Cătălin, soţul meu, la cimitir să participăm şi noi la slujba de 40 de zile aşa cum se face. Dacă nu, voi rămâne în Bucureşti şi voi merge alături de prietenii lor. Ei vor să facă un fel de petrecere, de paranghelie fix în memoria lui naşu, fix aşa cum îi plăcea lui să trăiască. Sunt prietenii lui care au zis că se ocupă şi ne-au invitat şi pe noi. Mă gândeam să fi făcut şi eu o slujbă, ceva, atunci, dacă ajung la Constanţa. (...) N-am avut puterea să o sun pe mama lui, în schimb am ţinut legătura foarte strâns cu Maximilian, dar nu am reușit sa vorbesc cu mama lui pentru că mi se rupe sufletul. Ce să întreb eu o femeie îndurerată, o femeie care îşi pierde copilul? I-am dat ajutorul meu şi mi-am oferit sprijinul de la început. Din prima zi, de când am auzit că naşul nu mai este, până în ultima zi când l-am înmormântat şi la pomana de după. Mi se rupe sufletul când mă gândesc la faptul că i-aş auzi vvocea aceea îndurerată şi plânsă de durere.” a declarat Diana Bişinicu, în exclusivitate pentru Antena Stars.

Vă reamintim că Marcel Toader a murit după ce a suferit un infarct. Medicii care l-au resuscitat timp de 45 de minute nu au mai putut să-l salveze. Pe data de 7 august, regretatul a fost înmormântat în Cumpăna, Constanţa.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest