Cum și-a anunțat Stela Enache părinții că se mărită: „Mama a rămas mută”

 

Celebra artistă a povestit într-un interviu exclusiv acordat Antena Stars cum a fost cerută de soție și care a fost reacția părinților ei.

 

Stela Enache, 72 de ani, nu mai are nevoie de nicio prezentare. Celebra doamnă a muzicii ușoare românești a acordat un interviu pentru Antena Stars în care a rememorat unul dintre cele mai dragi momente ale vieții ei. Acela în care a fost cerută de soție de compozitorul Florin Bogardo, în timpul festivalului de la Mamaia. Au avut nevoie doar de 3 zile împreună pentru a realiza că sunt sortiți unul altuia.

 

Cunoscuta artistă a mărturisit că a fost cerută în căsătorie după doar trei zile de relație, iar apoi a trăit o frumoasă poveste de dragoste timp de aproape patru decenii, soțul său trecând în lumea celor drepți în anul 2009. A fost, fără îndoială, dragoste la prima vedere. Firesc, vestea că se mărită i-a șocat pe părinții vedetei.

 

„Mama a fost mută de uimire în momentul în care am zis că mă mărit. Plecasem de acasă și nici prin gând nu-mi trecea. l-am cunoscut pe soțul meu și după trei zile m-a cerut de nevastă. Atunci am dat telefon și am spus că vreau să mă mărit, dar cu consimțământul lor”, a dezvăluit Stela Enache la Antena Stars.

 

Cântăreața a avut parte de sprijinul părinților ei. Mama și tatăl său au venit de îndată la Mamaia, că să fie martori la logodna fiicei lor. „Nu înțelegeau ce se întâmplă. S-au suit în tren și au venit unde eram eu atunci, la Festivalul de la Mamaia, și am făcut logodna împreună. (...) După aceea au fost 39 de ani de căsnicie fericită”, a mai spus Stela Enache.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest