Cum și-a comentat Andreea Bălan viața amoroasă după despărțirea de George Burcea: „Dacă ești fericită, ți se dă în cap”

 

Ultimele luni au fost pentru Andreea Bălan extrem de grele. Artista a trecut printr-o despărțire dureroasă, care i-a lăsat răni adânci în suflet, pe care a încercat să le vindece cu dragostea pentru cele două fetițe ale sale. Chiar și așa, fericirea de după divorțul de George Burcea și detașarea de fostul partener, au făcut-o subiect de bârfă pentru gurile rele care au pus-o la zid pentru ușurința cu care a reușit să depășească momentul.

Andreea Bălan și-a acceptat rolul de mamă singură și de femeie divorțată, iar acum vorbește cu o lejeritate impresionantă despre greutățile pe care le-a întâmpinat după despărțirea de fostul soț. Artista și Amna au facut un vlog în care au dezbătut subiecte destul de incomode din viețile lor personale, dar care le-au întărit si le-au făcut mai puternice.

Andreea Bălan a discutat și despre decepția în dragoste pe care a suferit-o recent și cum oamenii au judecat-o pentru rapiditatea cu care a trecut peste despărțire. Artista s-a declarat indiferentă la răutățile care îi sunt aruncate in față, pentru că "așa e lumea".

„După cum vedeți, ne găsiți divorțate, cu copii. Râdem, dar trăim în țara în care, dacă ești fericită după un divorț, ți se dă în cap. Trebuie să mai stai să plângi! De ce nu ai plâns mai mult? Le place suferința. Vor să te vadă la pământ. Și când nu mai suferi, spun: – Ah, dar trebuia să sufere mai mult- Așa e lumea”, a spus Andreea Bălan.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest