Cum a cunoscut-o Sorin Bontea pe soția sa: „Mă pricep foarte bine la cuvinte”

 

Sorin Bontea este unul dintre numele sonore din showbiz-ul românesc, în ultima perioadă. Celebrul bucătar a câșțigat competiția „Asia Express” alături de camaradul său de aventură, Răzvan Fodor, iar chiar de la primul episod al sezonului trei, toată lumea a vrut să afle cât mai multe detalii din viața juratului de la “Chefi la Cuțite”.

Chiar dacă este deja o personalitate în lumea mondenă, nu mulți sunt cei care știu faptul ca Sorin Bontea este un familist convins. Bucătarul este căsătorit cu aceeași femeie de 31 de ani, iar povestea lor de dragoste poate servi drept exemplu pentru generațiile mai tinere.

Celebrul chef a povestit că s-a îndrăgostit la prima vedere de cea care avea să fie mama copiilor săi, iar ca să nu o piardă, a făcut tot ce i-a stat în putință ca să o cucerească. Sorin Bontea și partenera de viață s-au cunoscut la o petrecere și de atunci, a început să o curteze ca un adevărat gentleman.

La prima întâlnire i-a dus trandafiri roșii, fiind și florile pe care i le oferă la fiecare ocazie, datorită semnificației. Ulterior i-a gătit fel și fel de preparate, destul de rare în acea perioadă, iar gesturile i-au fost apreciat, iar mariajul fericit de 31 de ani este cea mai bună dovadă.

„Soția mea spune că mă pricep foarte bine la cuvinte, așa am cucerit-o. Suntem împreună din 1989 şi ne-am căsătorit în 1994.Am văzut-o prima oară la o petrecere și apoi am început să o curtez. La prima întâlnire i-am dus trandafiri roșii și de atunci astea sunt florile pe care i le ofer de fiecare dată, indiferent de ocazie. Pentru noi au o semnificație aparte. Vă dați seama că i-am și gătit, era felul prin care simțeam că pot să o impresionez. I-am făcut friptură, papanași, sufleu de mere.. Știu că acum nu sună deloc interesant, dar atunci nici nu încăpea vorbă de fructe de mare, foie gras… Nici nu știam ce sunt astea. E adevărat că atunci când venea vorba de savarine, mergeam la cofetărie!”, a declarat Sorin Bontea, în cadrul unui interviu.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest