Cum și-a motivat Viorica de la Clejani reacția violentă față de jurnaliștii din fața casei sale, după ce i-a stropit cu lapte și apă: „E normal”

 

Zilele trecute Viorica de la Clejani a fost protagonista unor gesturi de-a dreptul șocante, după a aruncat o sticlă de lapte și i-a udat cu furtunul de apă pe jurnaliștii din fața casei sale. Imaginile au făcut înconjurul internetului, fiind aspru criticată pentru modul în care și-a vărsat nervii pe echipa de reporteri, astfel că s-a văzut nevoită să își motiveze reacția halucinantă.

Extrem de supărată pe fapta făcută de Margherita, care a provocat un accident rutier pe străzile din București, din cauza consumului de substanțe interzise, Viorica de la Clejani a refulat și și-a descărcat toată furia pe jurnaliștii din fața casei.

Și chiar dacă toată lumea știa care a fost motivul pentru care a reacționat atât de acid, în cadrul mesajului de pe pagina sa de socializare, în care a explicat de ce s-a comportat așa, Viorica de la Clejani a invocat o altă scuză pentru comportamentul său.

Interpreta de muzică lăutărească a scris că izolarea la domiciliu atâta timp i-a făcut rău, astfel că: „nu m-am putut controla și mi-em ieșit din fire. E normal să o iei razna de la atâta stat în casă”.

În continuarea mesajului, Viorica de la Clejani a ținut să precizeze că nu se va schimba niciodată și că nu îi va fi frică decât Dumnezeu, în lumea asta. Mai mult de atât, artista le-a transmis celor care o urmăresc să dea dovadă de mai multă bunătate și să iubească animalele.

„Eu nu o să mă schimb niciodată! Dacă îmi vorbești frumos, îți vorbesc la fel de frumos, dacă îmi vorbești urât, îți vorbesc și mai urât. Nu mi-e frică decât de Dumnezeu. El ne dă semne și ne face ca nu vedem. Fiți mai buni și iubiți animalele, iar viața o să fie ușoară” a mai scris Viorica de la Clejani pe pagina sa de socializare.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest