Cum și-a recuperat Simona Trașcă actele pierdute în supermarket! „M-am rugat la Maica Domnului”

 

Blondina a povestit în exclusivitate la Antena Stars cum au ajuns actele dispărute în magazin în cutia poștală.

 

Înainte de sărbători, Simona Trașcă a intrat într-un magazin din zona în care locuiește și a ieșit cu cumpărături, dar fără mai multe acte din geantă. Diva a povestit tot ce i s-a întâmplat pe rețelele de socializare și, în cele din urmă, actele i-au aterizat în cutia poștală. Ea a povestit la Antena Stars cu lux de amănunte ce s-a întâmplat.

 

„Da, mare bucurie, chiar când pregătisem tot să merg să-mi depun pentru buletin, am și fost acolo, doar că era program scurt și urma să mă duc a doua zi, și o mare bucurie că actele mele au fost lăsate nu știu de cine, să-i dea Dumnezeu sănătate, în cutia poștală. Adresa o am în buletin și au dispărut actele aici în zonă lângă mine, deci probabil cineva a văzut rugămințile mele de pe rețelele de socializare și a făcut un bine, nu știu dacă cine le-a furat inițial sau cine le-a găsit, nici nu mai contează, m-a scutit de o alergătură foarte mare și m-am bucurat foarte mult.'', a declarat Simona Trașcă, în exclusivitate, la Antena Stars.

 

Vedeta a mai mărturisit că s-a rugat la Fecioara Maria pentru înapoierea actelor. În plus, a zis că va fi mai vigilentă și nu va mai purta geanta aruncată pe spate, ci în față pentru o mai atentă supraveghere: „Totul era acolo, exact cum au fost ele, în cartea de rugăciuni, cu iconițe, cu tot ce avem, așa au fost lăsate. Vai de mine, sută la sută, sunt obsedată acum când ies din casă, sunt cu ochii pe geantă, o țin numai în fața mea. Nu o mai las așa de izbeliște după umăr să ajungă pe la spate sau unde se poate mișca, o țin în față și este în vizor. Să știi că m-am rugat foarte mult, am sunat de foarte multe ori, mi-era și rușine să mai sun la marketul respectiv la informații, am făcut și apel pe internet și m-am rugat foarte mult la Maica Domnului.''


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest