Cum și-a sărbătorit Beyonce ziua de naștere. A scos din buzunar aproape două milioane de euro! FOTO

 
+9 click pentru
galerie

Pe 4 septembrie, Beyonce a împlinit 39 de ani. Și așa cum era de așteptat, aniversarea zilei de naștere a fost una extravagantă și luxuariantă! Starul internațional s-a bucurat de o vacanță de vis, alături de soțul ei, Jay-Z, și de cei trei copii ai lor!

Beyonce și-a serbat ziua de naștere la bordul unuia dintre cele mai luxoase yachturi, care a avut ca destinație Marea Adriatică, de-a lungul coastei Croației.

Vacanță de aproape două milioane de euro

Yachtul LANA de care celebrul cuplu și copiii acestora s-au bucurat preț de câteva zile este mai lung decât un teren de fotbal și este dotat cu toată aparatura necesară unui sejur de vis. Ambarcațiunea dispune de opt cabine cu baie privată, șapte camere VIP și o cameră Master Suite. Dar stați că mai avem!

Yachtul de vis are și propria piscină pe punte, un teatru, un centru spa, terase pliabile, jet ski-uri și muulte altele. Astfel că este de înțeles prețul de aproape două milioane de dolari pe care l-au plătit Beyonce și Jay-Z pentru ambarcațiunea luxuriantă. (GALERIE FOTO)

Mama lui Beyonce, mesaj emoționant de ziua fiicei sale

„La mulţi ani fetiţei mele. Sunt cel mai mare fan al tău încă de când te-ai născut. Mi-ai adus atât de multă bucurie şi mi-ai revărsat înapoi atât de multă dragoste şi încredere. Sunt atât de norocoasă că te am în viaţa mea. Continuă să fii o lumină pentru atât de mulţi oameni, dar şi războinică pentru a trece cu bine peste obstacolele vieţii”, a scris Tina Lawson, mama artistei.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest