Cum și-a tunat Anda Adam bolidul de 150.000 de euro. Imagini senzaționale cu bijuteria pe patru roți/ FOTO

 
+4 click pentru
galerie

Anda Adam și-a tunat bolidul de 150.000 de euro achiziționat de ziua ei! Și noi putem spune doar atât: rezultatul este incredibil! Artista a transformat bijuteria pe patru roți într-o piesă rară!

Anda Adam și-a cumpărat un BMW i8 de ziua ei, o mașină care nu este deloc pentru buzunarele oricui. Chiar și așa, artista a fost dispusă să dea 150.000 de euro, fiind un cadou pe care și l-a făcut singură, de ziua ei.

Blondina și-a personalizat autoturismul într-un mare stil și, cu siguranță, nu are cum să treacă neobservată în trafic, iar imaginile din GALERIA FOTO vorbesc de la sine! Mai mult decât atât, pe design-ul autoturismului au fost vopsite inițialele pe care le are tatuate pe degete, iar pe capotă a fost pictat un măr care simbolizează „Mărul lui Adam”. V-ați prins, nu-i așa? Mândră din cale-afară de rezultatul obținut, Anda Adam a împărtășit cu fanii săi imaginile cu bolidul, iar reacțiile pozitive au curs valuri.

Nu doar bijuteriile pe patru roți fac parte din pasiunile Andei Adam, ci și construcțiile de case. „Eu m-am apucat de anul trecut și nu știam ce urmează. Eu am terenul de foarte mult timp și aici trebuia să fie casa mea și speram să mă mut curând. Doar că, la un moment dat, mi-am dat seama că nu este profitabil. Am zis să folosesc terenul acesta pentru a face niște case pentru vânzare și, din ce vor produce aceste construcții, pot să o fac și pe a mea”, spunea Anda Adam, în urmă cu ceva timp.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest