Cum şi-a vărsat amarul, Bianca Drăguşanu, la doar câteva ore de la despărţirea de Alex Bodi

 
+3 click pentru
galerie

Bianca Drăguşanu şi Alex Bodi au format până ieri, unul dintre cele mai controversate cupluri din showbiz-ul românesc. După ce s-au despărţit, s-au împăcat, acum cei doi s-au decis, din nou, să o ia pe drumuri separate, după ce au incercat în repetate rânduri să formeze un cuplu.

Bianca Drăguşanu şi-a vărsat amarul în compania celor mai bune prietene. Deşi trecuseră numai câteva ore dupa ce focoasa blondină şi Alex Bodi nu mai formau un cuplu, aceasta s-a afişat mai zâmbitoare ca niciodată. S-a delectat cu cele mai fine preparate şi s-a simţit extraordinar alături de confidentele ei, la unul dintre cele mai exclusiviste localuri din Capitală.

Bianca Drăguşanu şi Alex Bodi au avut parte de o dragoste cu năbădăi, după cum declara chiar fostul iubit al blondinei: "Noi discutăm mai intens. Ca să ne împăcăm, nu vorbim un pic și lăsăm lucrurile așa. Suntem super încăpățânați amândoi. Ea nu lasă de la ea, eu nu las de la mine. (...) Se poate să avem tensiuni, să ne certăm și să facă cineva o glumă și să ieșim din starea aia. Ca și la incendii, se potolesc lucrurile, dar e periculos", a declarat Alex Bodi în urmă cu ceva timp.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest