Cum trebuie să arate viitoarea iubită a lui Jador: „Nu trebuie să aibă silicoane”

 

Jador este unul dintre cei mai râvniți burlaci ai momentului, dar chiar și așa, manelistul pare că nu își găsește aleasa inimii printre sutele de femei care îl curtează. Iar asta pentru că domnișoara de care s-ar putea îndrăgosti trebuie să îndeplinească un set de condiții de care noi am aflat!

Deși este căutat în permanență de bombe sexy, se pare că pe Jador aspectul fizic prea... tunat, nu îl încântă deloc. Ci dimpotrivă! Artistul a dezvăluit că nu apreciază deloc intervențiile estetice la o femeie, considerând că cele care apelează la ajutorul medicului estetician au probleme cu încrederea în sine.  

”Nu trebuie să aibă silicoane. o femeie care are operații estetice este clar o femeie nemulțumită de ea cum arată”, a spus Jador.

 Pe lângă faptul că nu îsi dorește ca alături de el să fie o femeie cu operații estetice, Jador a ținut să precizeze că în ciuda imaginii de „golan” pe care și-a conturat-o de-a lungul timpului în showbiz, el nu apreciază deloc domnișoarele mult prea pline de ele.

”Nu-mi plac femeile arogante. Sunt foarte sincer. Par eu golan, dar nu sunt deloc”, a mai spus Jador, în cadrul reality-show-ului „Jador Adevărat” de pe Antena Stars.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest