Cum trec Adda și Cătălin peste certurile din cuplu: „Nu-i înțeleg pe cei care nu vorbesc de frică să nu se supere celălalt”

 

După participarea la „Asia Express”, multă lume a etichetat cuplul format din Adda și Cătălin drept unul mult prea... vulcanic. Pasională în tot ce face, însă uneori, impulsivă, artista a dezvăluit cum reușește atât ea, cât și soțul ei, să treacă peste conflictele din mariaj.

Adda a fost, de departe, una dintre cele mai spumoase prezențe în cadrul emisiunii „Asia Express”. Temperamentală, însă foarte inimioasă, artista a reușit să atragă deopotrivă comentarii pozitive, cât și negative din partea urmăritorilor.

Așa cum era de așteptat, criticile din partea celor care o urmăresc au venit din cauza comportamentului ei pe care l-a avut vizavi de Cătălin pe tot parcursul competiției din Asia. La aproape un an de când a acceptat provocarea de pe „Drumul Comorilor”, Adda a dezvăluit cum reușește Cătălin să treacă peste firea ei acidă și extrem de sinceră, cât și cum reușește ea să treacă peste certurile din relație.

Adda a dezvăluit că motivul pentru care are o căsnicie fericită cu Cătălin este tocmai datorită modului în care fiecare „explodează” atunci când simte nevoia. Astfel nu adună supărări și nici energii negative care să ducă, ulterior, la destrămarea mariajului.

„Eu cred că de asta şi rezistă! Pentru că nu adunăm frustrări, supărări și energie negativă. Rezolvăm problema pe moment şi găsim o soluție la orice. Eu nu înțeleg cuplurile care nu vorbesc, de frică să nu se supere celălalt. Nu există aşa ceva. Iubirea este fără frică. Dacă e iubire adevărată, poți să fii TU 100%. Cu bune şi cu rele. Cu bucurii şi cu probleme. Cu certuri. Asta e viața. Fiecare relație e diferită. Noi aşa suntem. Şi uite că ne e bine.” a dezvăluit Adda pentru Viva.ro


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest