Cum va acționa Mihai Albu după ce fosta soție nu i-a permis să își vadă fiica două luni: „M-am consultat cu avocatul meu”

 

După ce Mihai Albu a postat o imagine pe contul personal, în care făcea haz de necaz de pandemia de coronavirus, fosta soție i-a interzis designer-ului de pantofi să își mai vadă fiica. Astfel că după două luni în care a încercat să ia legătura micuța sa fără niciun rezultat, creatorul a contactat toate publicațiile de presă și și-a povestit durerea, ulterior reușind să o înduplece pe Iulia Albu.

Chiar dacă toată lumea se aștepta ca după acest episod Mihai Albu să o acționeze în instanță pe fosta soție, se pare că designer-ul vrea să rezolve neînțelegerile cu Iulia Albu pe cale amiabilă, pentru binele micuței pe care o au împreună. Iar dacă stilista nu va accepta, atunci poziția lui se va schimba la 180 de grade.  

”Nu mi se pare normal ce s-a întâmplat. Sunt mulți oameni care au trecut prin situații similare, în perioada asta de izolare. Ei m-au sfătuit chiar bine. Și, de sigur, m-am consultat și cu avocatul meu”, a spus Mihai Albu, conform ciao.ro.

Astfel că singura dorință a lui Mihai Albu este aceea de a se bucura de programul de vizitare stabilit de judecători și să poată lua legătura cu fiica sa ori de câte ori îsi dorește, fără să fie nevoit să ceară acordul cuiva. Mai mult de atât, designer-ul de pantofi a mărturisit pentru ciaco.ro că nu i se pare normal să nu știe nimic de copilul său cu săptămânile, blamând-o pe Iulia Albu pentru decizia de a-i interzice să își vadă fiica.

Vrea să-mi spună un of, să-mi spună poate să-i mai cumpăr ceva, să-mi spună ce vrea. Iar eu să pot să o sun, la ore perfect normale să o întreb dacă e bine, sănătoasă, să povestim, să știu de ea. Sunt tatăl ei. Vreau să știu despre ea. Sunt îngrijorat să nu știu nimic despre copilul meu cu săptămânile. Ce mamă e aceea care acceptă așa ceva? Nu vreau să o fac mincinoasă pe Iulia, nu vreau să ne certam, vreau o relație frumoasă cu fetița mea, în limita legii”, a spus designerul pentru ciao.ro 


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest