Cum va fi anul 2024, previziuni numerologice: „În prima parte ne cam zguduie”

 

Cristina Udrescu a făcut o serie de previziuni numerologice pentru anul 2024, la Antena Stars.

 

Cristina Udrescu a fost prezentă în studioul Antena Stars, unde a făcut o serie de previziuni numerologice despre anul ce bate la ușă. Ea a spus că ne așteaptă o serie de devalorizări și inflație, dar în a doua jumătate anul va fi mult mai bun, practic din vară.

 

”Calculăm numărul universal, 2+2+4, este 8. Este despre forță, putere, bani și echilibru. Toate aceste aspecte adunate vor fi foarte importante. Vine cu multă magie, dar ne pune în prima parte a anului să fim foarte axați pe ce avem de făcut. 8 vine cu multă muncă, organizare, gestionare, hai să vedem ce am făcut în trecut, iar acum adunăm roadele. În a doua parte a anului, culegem roadele, vine pe pozitiv, de prin iunie-iulie până la finalul anului, lucrurile sunt pe pozitiv. În prima parte ne cam zguduie. Nu vă pierdeți speranța, fiți chibzuiți, vor veni mici devalorizări ale banilor sau inflație. Nu investiți în prima parte a anului, în a doua parte a anului merge, să ne cumpărăm case, favorizează partea de construcție. Tot ce ține de construit, de la propria persoană, o casă sau o relație, aici este important”, a spus numerologul Cristina Udrescu la Antena Stars.

 

Specialista în numere a mai spus despre investitori: ”Se strânge (nr. o sumă de bani). Ne ajută anul care are o componentă superbă, de manifestare rapidă. Practic, numărul 8 este 2 la puterea 3, înseamnă viteză, de trei ori mai mult decât până acum. Grijă mare pentru toate lucrurile pe care le gândiți. Le puteți primi, să fiți pregătiți pentru ce vă doriți. Să fiți pregătiți pentru consecințe”.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest