Cum vede Pavel Stratan logodna Cleopatrei cu Edward Sanda: „Ea știe mai bine”

 

Vestea că Edward Sanda a cerut-o în căsătorie pe Cleopatra Stratan, chiar la majoratul ei, a picat ca o bombă în showbiz-ul autohton! Și suntem siguri că nu doar în lumea mondenă, ci și în familia artistei! Cum vede Pavel Stratan cererea în căsătorie a fiicei sale?

Chiar dacă Edward Sanda și Cleopatra Stratan au dat de înțeles, de nenumărate ori, că sunt mai pregătiți ca niciodată să își întemeieze o familie și să treacă la următorul nivel, toată lumea a crezut că sunt doar niște vorbe, datorate sentimentelor puternice specifice unui început de relație.

Dar iată că nu au fost „doar niște vorbe”, iar Edward a cerut-o în căsătorie pe Cleopatra, chiar la petrecerea de majorat! Cu toate că cei doi sunt extrem de tineri, artistul având doar 23 de ani, iar fata lui Pavel Stratan abia devenind majoră, sunt siguri că povestea lor de dragoste va dăinui până la sfârșitul vieții lor.

Cum vede Pavel Stratan logodna Cleopatrei cu Edward Sanda

Iar dacă ei sunt copleșiți de aburii dragostei, Pavel Stratan, un om cu o experiență vastă de viață, a dezvăluit cum vede gestul lui Edward Sanda de a o cere în căsătorie pe fiica lui, abia majoră.

Deși nu a mărturisit punctual dacă este sau nu acord cu logodna, Pavel a subliniat faptul că are încredere totală în Cleopatra și este sigur că lucrurile se vor desfășura numai spre binele ei.

„Ce veste? Eu nu știu. E un lucru foarte frumos care trebuia să se întâmple. Ea mai bine știe ce trebuie spus și când. Eu cred că am vorbit cu ea îndeajuns până acum”, au fost primele cuvinte ale lui Pavel Stratan, după anunțul logodnei.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest