Cum vrea Dan Negru să scape de criza financiară: „Nu accept orice emisiune”

 

Dan Negru, supranumit „Regele Audiențelor”, este unul dintre cei mai apreciați oameni de televiziune din România. Dar chiar și așa, titlul de care se bucură, nu îl poate ține departe de criza financiară care își arată ghearele, treptat, treptat, în țară, din cauza pandemiei de coronavirus.

Întotdeauna un tip care a spus lucrurilor pe nume, Dan Negru dezvăluia, în urmă cu puțin timp, că mulți colegi de-ai lui „vor accepta roluri îndoielnice doar ca să își plătească ratele”, din cauza problemelor financiare cu care se va confrunta televiziunea. Și chiar dacă și el va fi una din victimele crizei din showbiz, dat fiind că toate programele sale implicau decoruri extrem de costisitoare, Dan Negru are și un plan B.

Prezentatorul TV a mărturisit, în cadrul unui interviu pentru click.ro că de când a pășit în lumea televiziunii, a încercat să nu depindă în totalitate de ea, pentru a nu fi pus în postura de a face compromisuri, motiv pentru care a investit în imobiliare. Astfel că deține mai multe blocuri de birouri închiriate în București, fiind un venit lunar bun, după cum chiar el a mărturisit.

„Am mai multe blocuri, am încercat să nu depind financiar de televiziune ştiind că, dacă mă va prinde o criză, cum e cea care va urma, şi singura mea sursă de venit ar fi televiziunea, atunci aş fi nevoit să fac compromisuri şi să apar în producţii tv în care nu cred. Am liniştea asta şi dacă televiziunile nu vor mai putea să ţină pasul cu standardele şi cu show-urile mele, prefer să aştept revigorarea, decât să accept orice ofertă.”, a mai zis Dan Negru.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest