Cumnata lui Brigitte Pastramă, acuzații grave la adresa vedetei: „A făcut sex la TV, iar fiica ei a fost batjocorită de colegi din cauza asta”

 

Brigitte Pastramă se află, din nou, în mijlocul unui scandal de proporții, însă de data asta, din cauza acuzațiilor grave făcute de cumnata sa. Iubita fratelui lui Florin Pastramă a scos la iveală detalii șocante din intimitatea vedetei!

Brigitte Pastramă și iubita lui Relu Pastramă sunt la cuțite, după ce blondina a dezvăluit că nu își dorește să fie asociată cu soția cumnatului ei din cauza trecutului tumultuos cu care și-a făcut de râs întreaga familie, inclusiv pe fiica ei care a fost umilită la școală din cauza unor filmări deocheate în care a Brigitte a fost protagonistă.

Nu sunt o persoană publică, nu îmi doresc să devin, nu vreau să îmi asociez numele nici măcar circumstanțial cu o persoană, în speță doamna Brigitte Pastramă, care a săvârșit acte de tâlhărie și sechestrare dovedite de organele abilitate, fiind și condamnată și încarcerată.

Nu am avut niciun fel de relație cu această individă, din motive pur morale, deoarece lăsând trecutul infracțional al acesteia, nu aveam cum să primesc în sânul familiei mele o femeie care a întreținut relații sexuale cu un alt bărbat, altul decât iubitul ei, pe un post de televiziune.

Copiii acesteia și-au văzut mama în situații umilitoare și la momentul respectiv unul dintre copii fiind minor, acesta fiind motiv de batjocură la școala.”, a fost o parte din mesajul iubitei lui Relu Pastramă.

A fost implicată și Raluca Podea

La scurt timp după ce a fost făcută praf de propria cumnată, Brigitte Pastramă a reacționat și a acuzat-o pe Simona Necula de complotare împotriva ei cu Raluca Podea.

Contactată de reporterii Antena Stars, fosta iubită a lui Florin Pastramă a refuzat să ofere orice declarație despre situația în care a fost implicată și a spus că de acest lucru se va ocupa avocatul ei, după ce o va acționa în judecată.   


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest