Cumnatul lui Florin Salam i-a declarat război manelistului! L-a amenințat cu moartea: „O să îl distrug”

 
+2 click pentru
galerie

Războiul pe care familia Fănicăi i l-a declarat lui Florin Salam pare că devine din ce în ce mai intens pe zi ce trece. După dezvăluirile șocante pe care le-a făcut fratele fostei soții a manelistului, în cadrul unui interviu exclusiv pentru Antena Stars, Florin Albu l-a amenințat cu moartea pe artist, acuzându-l de moartea surorii sale.

Cumnatul lui Florin Salam a răbufnit într-un live pe Facebook și a lansat un atac dur la adresa manelistului. Vizibil afectat de efectul alcoolului, Florin Albu a mărturisit că nu mai poate fi părtaș la ilegalitățile făcute de Florin Salam și este dispus să îl cheme în instanță ca să plătească pentru faptele lui.

”Ai auzit ce melodie e? Ai auzit ce a spus? Orice om, oricine ar fi, are o ultimă zi! Asta e ziua (ultima, n. red.) lui Florin Salam, a lui Fabian și a lui soră-sa! (...) Eu nu pot să îi mai spun cumnat, niciodată în viața mea. Că a făcut rău copiilor mei! (...) Dacă Florin Salam e lângă tine (vorbește, în live pe Facebook cu un cunoscut comun de-al manelistului și de-al său, n. red.) spune-i așa: Eu sunt Gâlă, cumnatul lui, fostul cumnat al lui, ți-l pun lângă Fănica.”, a spus fratele Fănicăi în live.

Mai mult decât atât, fratele Fănicăi a promis că la începutul săptămânii va dezvălui absolut toate secretele pe care le cunoaște despre Florin Salam, iar cariera și viața lui vor fi distruse.

”De luni încolo, începe războiul, numai adevăruri. O să îl distrug”, a mai spus Florin Albu.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest