Cumnatul lui Florin Salam, mărturisiri șocante despre fratele manelistului, aflat pe moarte: „O să simțiți și voi durerea noastră”

 

Fratele lui Florin Salam se luptă între viață și moarte, pe patul de spital, după ce a fost diagnosticat cu noul coronavirus care a dus la complicații majore ale problemelor de sănătate cu care se confrunta înainte, astfel că acum rudele manelistului trec prin momente de coșmar. Momente pe care cumnatul manelistului susține că le merită, dat fiind că și el a simțit aceeași durere după moartea Fănicăi.  

Florin Albu a vorbit despre drama prin care trece familia lui Florin Salam, din cauza stării grave de sănătate pe care o are fratele manelistului. Bărbatul a ținut să precizeze că deși regretă tot ce pătimește Neluțu Stoian, nu poate îngropa securea războiului cu artistul, pe care îl acuză că i-ar fi băgat sora în mormânt.

„Dar acum o simtă durerea mama lui Florin Salam, Maria, Marina (sora lui Florin Salam) și Nuți (cealaltă soră a lui Salam)... Cum vă simțiți voi acum? Nuți, Marina, Florin Salam?”, spune Albu, pe live.

În ciuda faptului că nu i-ar dori niciodată răul lui Neluțu Stoian, pe care îl consideră prietenul său și pe care îl apreciază pentru tot binele pe care i l-a făcut de-a lungul timpului, Florin Albu a mărturisit că doar o tragedie i-ar face pe Florin Salam și pe familia acestuia să înțeleagă durerea pe care a îndurat-o în momentul morții lui Fănica.

„Acum, durerea pe care o ai, că se întâmplă necazul care nu vreau să se întâmple cu fii-tu, o să vă dați seama prin ce durere, prin ce necaz și ce suferințe am trecut noi, familia lui Fănica! Eu nu mă bucur, că nu e un dușman, e fratele meu, e prietenul meu. Mă iubea și mă respecta!”, mai spune Florin Albu.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest