Cura de slăbire cu CIREŞE! Cum scapi de 5 kilograme în 7 zile

 

Sezonul cireşelor este abia la început. Specialiştii în nutriţie ne recomandă să nu le evităm, deoarece acestea ne pot ajuta să slăbim. Cura de slăbire pe bază de cireşe promite scăderea în greutate a cel puţin5 kilograme în 7 zile.

Pentru ca rezultatele să fie cele dorite, nutriţioniştii recomandă respectarea întocmai a indicaţiilor specifice curei de cireşe. Potrivit specialiştilor, cozile cireşelor au şi ele un rol esenţial în scăderea în greutate.

Idee pentru o zi de cură de slăbire cu cireşe

Micul dejun este cea mai importantă masă a zile, motiv pentru care nutriţioniştii recomandă nu săriţi peste ea, indiferent de cât de grăbiţi sunteţi. În cazul în care nu obişnuiţi să mâncaţi de dimineaţă, medicii recomandă să vă faceţi un obicei în a servi micul dejun, mai ales dacă doriţi să scăpaţi de kilogramele în plus. Astfel, în prima zi a curei de cireşe este indicat să mâncaţi o banană şi să beţi o ceaşcă de cafea.

La prânz puteţi mânca peşte la grătar cu garnitură de spanac. Atât spanacul, cât şi peştele vor asigura o senzaţie de saţietate care se va menţine până la cină.

Cina nu trebuie luată mai târziu de ora 20. La ultima masă a zilei se recomandă 500 de grame de cireşe.

Dincolo de cele trei mese obligatorii ale zilei, mai trebuie să serviţi şi două gustări. Gustările în cazul curei de slăbit cu cireşe presupun să beţi două ceşti de ceai de cozi de cireşe.

Indicaţii

- cafeaua de la micul dejun nu trebuie să conţină zahăr, doar lapte

- înlocuieşte banana de la micul dejun cu brânză de vaci sau ou fiert

- la masa de prânz poţi mânca peşte sau pui

- seara mereu să se termine cu cireşe

- bea două căni pe zi de ceai din cozi de cireşe

ATENŢIE!

Dacă ai mari probleme cu greutatea, este indicat să consulţi un medic nutriţionist înainte de a începe această cură de slăbire.

L.F.

Foto: Hepta


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest