Cura de urzici, minune pentru organism! Ştiai că ajută la creşterea părului?

 

Primăvara, cura cu urzici este benefică pentru organism. Datorită numărului mare de aminoacizi, vitamine, săruri minerale şi substanţe proteice pe care le conţin, urzicile sunt remedii excelente în cazul anumitor afecţiuni.

Ştim foarte bine că primăvara trebuie să facem o cură de detoxifiere. Iar urzica este cu adevărat un ingredient minune. Ajută la curăţarea sângelui, a ficatului şi a rinichilor datorită conţinutului important de vitamine, minerale şi acizi esenţiali. De asemenea, face minuni pentru tensiune. Ceaiul de urzică ajută la subţierea sângelui, scăzând tensiunea arterială şi mărind fluxul sangvin. Dar asta nu este tot!

Datorită conţinutului bogat în vitamina K, ajută la coagularea sângelui. Opreşte hemoragia provocată de răni, dar şi pe cea nazală. Prin cantitatea mare de minerale şi prin efectul antiinflamator, urzicile reduc durerile cauzate de artrită şi reumatism.

Reţeta e simplă! Se aplică o pastă din urzici fierte, timp de jumătate de oră pe zona dureroasă. Iată şi un secret pentru doamne şi domnişoare! Dacă vreţi să aveţi un păr lung, frumos şi sănătos puteţi să vă bazaţi pe urzici! Tonifică rădăcina părului şi ajută la regenerare. Trebuie doar să aplicaţi un tratament pe bază de infuzie, de două ori pe săptămână.

Foto: Hepta

M.T.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest