Curăţă-ţi casa de energiile negative! Secretele care îţi vor aduce o stare de bine

 

Chiar dacă pare greu de crezut, în locuinţa ta există anumite energii vechi şi negative, care se acumulează de-a lungul timpului. Toamna şi primăvara sunt anotimpurile perfecte în care trebuie să înlături aceste energii şi să le înlocuieşti cu altele noi, mai benefice.

Primul pas în acest sens constă în efectuarea unei curățenii generale. Al doilea pas constă în curățenia „energetică”. Această implică îndepărtarea energiilor neprielnice acumulate de-a lungul timpului. În urmă acestui proces de purificare a casei vei simți cum energia se împrospătează și circulă mai ușor prin încăperile locuinței. Astfel, punerea în aplicare a tehnicilor Feng Shui devine mult mai simplă, conform site-ului secretele.com.

Reminiscențele energetice pot fi un rezultat al emoțiilor, gândurilor și evenimentelor negative, precum și al stress-ului trăit în incintă casei. Casa se comportă precum un burete. Toate energiile sunt preluate de pereți, mobilier, carpete, tavan, și toate obiectele din casă. Cel mai adesea, aceste energii negative se acumulează în colțurile încăperilor și în locurile cele mai adăpostite.

Dacă de curând ai trăit în spațiul locuinței evenimente negative sau sentimente de tristețe și teamă, trebuie să purifici casa imediat! Imaginează-ți acest proces că pe o despovărare de experiențele nedorite din trecut. 

Iată care sunt cele mai potrivite momente pentru a purifica locuința de energiile negative:

- După ce faci curățenie și ordine în casă
- După certuri și dispute
- Când te muți într-o locuința nouă
- Când se mută din locuința un coleg de cameră sau un partener de viață
- După un divorț sau o despărțire
- După o boală sau un deces n urmă achiziționării de obiecte de anticariat sau second-hand
- Ori de câte ori vrei să te încarci cu energie pentru un proiect nou sau o etapă nouă din viață ta
- Înainte de punerea în aplicare a tehnicilor de Feng Shui
 
Care este modul cel mai adecvat de a face curăţenie în casă?

Iată o tehnică simplă de purificare a spațiului pe care o poți pune în practică acasă, la birou, sau chiar asupra unui obiect anume:

1. Vizualizează și concentrează-te asupra modului în care spațiul se golește pentru a primi energie proaspătă și benefică. 

2. Arde bețe de lemn de santal sau salvie uscată în fiecare cameră pentru a disipa energia negativă. (Cumpără bețe aromatice din India, Japonia sau China, întrucât acestea au o esența mai puternică.) După aprindere, rotește-le în sens invers acelor de ceasornic, având grijă să cuprinzi toate ungherele casei. Poți inclusiv să așezi câte un bețișor în fiecare cameră și să îl lași să ardă până la capăt. Rostește cuvintele: „Sunt recunoscător pentru împrăștierea completă a tuturor energiilor, gândurilor, emoțiilor și sentimentelor negative din această incapere”. 

3. În urma procesului de purificare, deschide larg ferestrele și ușile dinspre est pentru a primi în casă energie solară proaspătă.

4. Aprinde o lumânare pentru a amplifică gândurile pozitive pe care le insufli de acum casei. Rostește dorințele cu voce tare, asemenea unor mantre. De exemplu: „Sunt recunoscător pentru toată dragostea, armonia și energia sănătoasă care îmi inundă de acum înainte casă.”

5. Vizualizează o lumina albă, strălucitoare, care umple spațiul locuinței. Vizualizează casă că fiind o stea strălucitoare care emană lumina, energie pozitivă și binecuvântare pentru toți cei care îi trec pragul.
 
După ce vei urma aceste sfaturi, locuinţa ta va fi reîmprospătată, plină cu energii pozitive şi vei avea o stare de bine, de fiecare dată când veu ajunge acasă.

Foto: Hepta

M.T.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest