Curăţă-ţi vasele sanguine și îmbunătățește-ţi funcția cerebrală! Este posbil cu ajutorul sucului de ceapă

 

Toată lumea ştie că legumele şi fructele fac minuni pentru sănătate şi nu ar trebui să lipsească din dieta nimănui. Puţini ştiu, însă, că anumite legume pot îmbunătăţi sănătatea în adevăratul sens al cuvântului, un exemplu foarte bun este ceapa.

Ceapa se numără printre cele mai vechi legume cunoscute de omenire. În mai toate bucătăriile lumii, ea este utilizată pe post de condiment, pentru a desăvârși gustul mâncărurilor. Această legumă poate fi procurată în stare proaspătă, congelată, conservată, deshidratată și sub formă de pulbere, conform site-ului secretele.com.

Ceapa este o legumă deosebit de sănătoasă. Bulbul cepei conține nutrienți cu proprietăți curative importante, ce pot furniza un remediu naturist împotriva multor boli și afecțiuni. 

În ceea ce privește elementele nutritive, ceapa conține carbohidrați în cantități mari, proteine vegetale și grăsimi în cantități mici. Dar adevăratul avantaj al consumului de ceapă constă în conținutul sau bogat de vitamine și minerale. Ceapă conține potasiu, sulf, vitaminele B1, B2, C, K, P, și beta-caroten. În plus, odată digerată de corp, ceapa acționează în mod asemănător insulinei. 

Această legumă sănătoasă poate fi adăugată la mai toate tipurile de alimente. Se poate consuma prăjită sau proaspătă în salate, sau pe post de condiment, inclusiv într-o variantă interesantă de care sigur nu știai până acum: 

Ingrediente:

- 100 grame suc de ceapă 

- 100 grame miere

Mod de preparare: 

Extrage sucul unei căpățâni mari de ceapă cu ajutorul unui storcător. Sucul de ceapă obținut se amestecă cu miere. Siropul de ceapă este astfel gata. 

Mod de administrare:

Consumă timp de 14 zile consecutive o lingură de preparat de trei ori pe zi, cu o jumătate de oră înainte de servirea mesei. Acest remediu îți va curăţă perfect vasele de sânge și îți va îmbunătăți memoria. De asemenea, se îmbunătăţi întreagă funcție cerebrală, întrucât ceapa sprijină regenerarea celulelor nervoase.

Foto: Hepta

M.T.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest