Curtea de Apel a decis! Mandatul de arestare în lipsă al lui Mario Iorgulescu a fost anulat!

 

În cursul zilei de luni, Curtea de Apel București a anulat mandatul de arestare în lipsă emis de Tribunalul București pe numele lui Mario Iorgulescu. Astfel că fiul lui Gino Iorgulescu, tânărul care a produse un grav accident auto, fiind sub influența alcoolului și al substanțelor interzise va fi cercetat în libertate.

Mario Iorgulescu este acuzat de omor și conducere a unui vehicul sub influența alcoolului sau altor substanțe, după ce în urmă cu șase luni a produs un accident, în care a omorât un tânăr, tată a doi copii, pe loc.

Imediat după impact, fiul lui Gino Iorgulescu a fost dus, de urgență, la spital, iar în urma probelor prelevate s-a ajuns la concluzia că tânărul era beat și drogat cu cocaină în momentul accidentului care i-a fost fatal lui Dani Vicol.

Ulterior, fără sa știe nimeni, președintele Ligii Profesioniste de Fotbal își scotea fiul din țară, pentru a-l interna la o clinică din Italia. La puțin timp după, Mario Iorgulescu a fost dat în urmărire internațională de Poliția Română.

Astfel că avocații lui Mario Iorgulescu au contestat decizia, iar Curtea de Apel a anulat mandaltul de arestare în lipsă emis și a dispus ca cererea procurorilor să se rejudece.

„Admite contestaţia formulată de inculpatul Iorgulescu Gino Mario împotriva încheierii de şedinţă din data de 05.03.2020, pronunţată de judecătorul de drepturi şi libertăţi de la Tribunalul Bucureşti - Secţia I Penală. Desfiinţează încheierea atacată şi dispune rejudecarea cauzei de către judecătorul de drepturi şi libertăţi de la Tribunalul Bucureşti Secţia I Penală. Definitivă”, se arată în hotărârea Curţii de Apel Bucureşti.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest