Cutremurător! O fată de 14 ani a plecat de acasă! Și-a distrus familia cu ultimul mesaj de adio!

 

La nici două săptămâni după dispariţia Iuliei Ionescu, care a pus pe jar o ţară întreagă, o altă fată a plecat de acasă. Ea a profitat de neatenţia părinţilor şi s-a făcut nevăzută ieri după-amiază. A avut totuşi grijă să-i anunţe de escapadă printr-un bilet în care spunea că s-a săturat de şcoală. Părinţii o caută disperaţi şi se agaţă de orice urmă de speranţă că-şi vor revedea copilul.

O cheamă Alexandra Dumitru şi are numai 14 ani. Prea puţini pentru o lume atât de complicată ca cea pe care s-a hotărât s-o ia singură în piept. Dar pentru ea n-a contat, aşa că a plecat de acasă şi dusă a fost. Părinţii au găsit un bilet în care fata spunea că s-a săturat de şcoală.
Nu ştim dacă şcoala a fost adevăratul motiv pentru care s-a hotărât să fugă, dar Alexandra publica pe internet numai mesaje cu un subînţeles dureros.


Iar ultimul pe care l-a postat ar fi trebuit să ridice semne de întrebare. Fata le-a spus adio prietenilor virtuali chiar în ziua plecării. Părinţilor însă nu le-a spus nimic, motiv pentru care sunt foarte mâhniţi.
 


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest