Cuza a fost înșelat de fosta parteneră, cu cel mai bun prieten! A dat tot din casă!

 

În cadrul unui interviu, exclusiv, pentru Antena Stars, Cuza a făcut o serie de dezvăluiri uluitoare din viața personală. Membrul trupei „Noaptea Târziu” a mărturisit că a fost înșelat de fosta iubită, cu cel mai bun prieten!

După ce au format un cuplu o bună bucată de timp, Cuza și Ramona Olaru au decis să o ia pe drumuri separate. De la despărțire și în prezent, au fost lasate numeroase atacuri din partea asistentei TV spre Cuza, însă acesta nu și-a dorit să intre în „jocul” ei nicio clipă.

Chestionat de reporterul Antena Stars, Cuza a mărturisit că încă este îndrăgostit de Ramona Olaru, fără să dea mai multe detalii.

„Am fost, sunt îndrăgostit de o femeie celebră.”, ne-a spus solistul trupei „Noaptea Târziu” fără să ofere mai multe amănunte despre relația pe care a avut-o cu Ramona Olaru.

A fost înșelat de fosta iubită, cu cel mai bun prieten

În schimb a vorbit despre o experiență neplăcută prin care a trecut în anii adolescenței. Cuza a mărturisit că a fost înșelat de fosta iubit, chiar cu cel mai bun prieten, după ce i-a obținut acesteia un loc de muncă în barul în care lucra și amicul său.

„Am fost înșelat. De la cel mai bun prieten de-al meu. Eu am ajutat-o să se angajeze la un bar, iar prietenul meu era barman.” ne-a dezvăluit Cuza, în exclusivitate.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest