Cuza s-a certat cu soții Natanticu, la Asia Express: "Nu sunteți fair-play"

 

Cuza și soții Natanticu s-au certat la cutițe în timpul probei pentru imunitate de la Asia Express. Ceea ce acasă poate părea banalitate, în Asia Express este motiv de ceartă. Din cauza autostopului, s-a ajuns la cuvinte grele, dar și la fapte dure, căci Emi s-a pus în fața mașinii adversarilor, soții Natanticu.

Pentru că în joc sunt 30.000 de euro, competitivitatea a atins cote inimaginabile și nervii concurenților sunt întinși la maxim. Ajung să se certe din orice nimic pe care acasă nici nu l-ar băga în seamă. Dar acolo, stresul și oboseala îi transformă pe toți în alte persoane decât se știau. O ceartă de proporții a avut loc între Cuza și soții Natanticu din cauza unei mașini luate la autostop.

Prietenii Emi și Cuza le-au declarat război soților Natanticu, una dintre cele mai puternice echipe din Asia Express. Cei de la 'Noaptea Târziu' îi acuză de atitudine neadecvată pe cei doi soți care le-au luat taxiul găsit și plătit de omul lor. În cauză, Cuza spune că adversarul său i-a greșit de două ori în această etapă, ceea ce nu va ierta, iar Emi a trecut direct la fapte.

Natanticu s-a băgat în fața noastră și omul nostru intră să ne plătească biletele și…. I-am zis că e al nostru, că vrea să ne plăteacsă taxiu-ul, să nu se bage. L-au zăpăcit pe ăla și i-a luat pe ei și pe noi nu… Bă, nene, nu mi-l lua pe ăla de l-am convins eu să-mi plătească.

Nu e fair-play, nu e stilul nostru. A doua greșeală a lui tata Nicu pe ziua de azi', a declarat Cuza, supărat și nervos după cele întâmplate, la Asia Express.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest