Cuza și Ramona Olaru, întâlnire de gradul zero, după despărțire, la „Neața cu Răzvan și Dani”! Reacția asistentei TV/ VIDEO

 

Vestea că Ramona Olaru și Cuza nu mai formează un cuplu a picat ca un trăsnet în showbiz-ul românesc. Chiar dacă au avut o poveste de dragoste controversată cu multe despărțiri și împăcări, toată lumea a crezut că separarea celor doi este temporară. Doar că nu a fost așa! Iar astăzi au avut parte de o întâlnire de gradul zero, după ce Cuza a fost invitat la „Neata cu Răzvan și Dani”, acolo unde blondina este asistentă TV!

La câteva luni de când au decis să meargă pe drumuri separate, Ramona Olaru și Cuza s-au reîntâlnit, chiar în platoul matinalilor de la Antena 1. Revederea celor doi a fost așteptată de toată lumea, după ce în mediul online, asistenta TV a tot aruncat săgeți... subtile, dar otrăvite, spre fostul iubit.

Invitat în cadrul emsiunii „Neața cu Răzvan și Dani”, Cuza nu a trădat nicio privire sau gest care să facă referire la fosta lui iubită,  care stătea la câțiva metri distanță de acesta, însă reacția Ramonei Olaru a fost total neașteptată.

Reacția Ramonei Olaru, la revederea lui Cuza

Atât Ramona Olaru, cât și Cuza s-au purtat de parcă nu s-a întâmplat niciodată, nimic, între ei. Cei doi au dat dovadă de profesionalism dus la extrem. Ba chiar mai mult, au fost protagoniștii unui joc creat de Răzvan și Dani, iar în platoul matinalilor s-a lăsat cu voie bună și cu multă distractie, în ciuda tuturor așteptărilor.

Să fi fost numai de fațadă sau Cuza și Ramona Olaru chiar au îngropat securea războiului? Rămâne de văzut!


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest