Dă cu puţin "piper" în dormitor! Ce lubrifianți ți se potrivesc în funcție de sexul practicat

 

Viaţa sexuală este importantă pentru fiecare dintre noi, iar armonia şi fericirea din cuplu poate influenţa în bine şi activităţile de zi cu zi. Pentru că atunci când merg toate bine acasă, parcă totul este mai uşor şi mai frumos.

Sexul într-o relaţie este foarte important, pentru că stabileşte o legătură mai strânsă între parteneri. Tocmai din acest motiv este bine să eviţi pe cât este posibil rutina din dormitor şi să aduci mereu câte ceva nou între aşternuturi, pentru ca lucrurile să fie interesante.

Lubrifierea este esenţială în timpul actului sexual. Debby Herbenick, cercetător în domeniul educației sexuale, a dat toate detaliile în cartea sa, despre lubrifianţi, conform site-ului womansday.com, citat de sfatulparintilor.ro. Astfel. el a exdplicat ce tipuri de lubrifianți se potrivesc fiecărui tip de act sexual. 

Pentru sex de durată - “ lubrifianți pe bază de apă

Lubrifianții pe bază de apă sunt foarte buni, în special pentru persoanele care au diverse sensibilități. Atenție la ingrediente, dacă ești sensibil la substanțe precum clorhexidină, propilenglicol întrucât acestea pot cauza iritații.

Pentru sex "€œorganic” - lubrifianți naturali

Persoanele "€œeco-friendly” care au adus și în dormitor dorință de a utiliza produse naturale au la îndemână produse organice. Pe piață au apărut produse care utilizează ingrediente organice.

Pentru sex în duş - “ lubrifianți pe bază de silicon

Siliconul oferă extralubrifiere și, în plus, nu se diluează în apă, așa că va ține mai mult. Atenție, însă, dacă îți cade pe jos, va fi foarte alunecos.

Pentru sex "€œfierbinte” - lubrifianți care încălzesc

Pentru o senzație "€œfierbinte” au fost inventați lubrifianții care fac căldură în timpul sexului. Se pot aplică peste prezervativ. Atenție, însă, părțile intime ale femeii sunt mult mai sensibile decât ale bărbatului, așa a nu este indicat să exagerați cu cantitatea.

Foto: Hepta

M.T.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest