Dă jos grăsimea în plus... dormind! Scapă de trei kilograme "cu ochii închişi"

 

Te-ai gândit vreodată cum ar fi să dai tot surplusul de grăsime jos în timp ce dormi? Este posibil, dar ai nevoie de un truc!

Conform secretele.com, pentru a da jos kilogramele în plus ar trebui să dormi pe o saltea tare şi fără pernă, sau cu o pernă mică şi tare. Este important de asemenea să ştim să ne alegem o saltea potrivită, întrucât una prea tare e posibil să aducă mai multă oboseală.

Ca să dai jos kilograme bune trebuie s stai pe spate, cu braţele întinse de-a lungul corpului şi cu picioarele relaxate. În această poziţie, greutatea va fi distribuită în mod egal, iar orice deplasare a vertebrelor va fi corectată în timp ce muşchii se vor relaxa.

Această poziţie este benefică circulaţiei, ceea ce duce inevitabil la uşoara funcţionare a ficatului. Ficatul are rolul principal în ceea ce priveşte metabolismul, fapt pentru care, o circulaţie mai bună, duce la un motabolism accelerat şi în final la a slăbi kilograme fără a face nimic concret.

Un metabolism bun te poate scăpa de trei-cinci kilograme după doar două luni de dormit pe o saltea tare. Dacă primele zile vor fi urmate de dureri, ulterior, după două săptămâni, totul va reveni la normal.

Este recomandată o saltea şi o pernă tare pe pat jos.

A.C.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest