Dacă dragoste nu e, nimic nu e! Căsnicii scurte ale vedetelor

 
+2 click pentru
galerie

Îşi fac jurăminte în faţa altarului pentru o veşnicie, dar se despart cât ai zice peşte. Când iubirea apune, vedetele noastre preferă calea divorţului

În 2008, povestea de dragoste dintre Alex Velea şi Ana lua naştere într-o staţie de metrou. Sentimentele dintre cei doi au fost atât de puternice, încât în 2010 s-au căsătorit. Dar cum fericirea nu ţine o veşnicie, Velea şi Ana au hotărât să pună capăt mariajului la sfârşitul anului trecut. Divorţul l-ar fi costat pe cântăreţ 20.000 de euro, bani pe care i-ar fi dat fostei soţii ca să semneze cât mai repede actele în faţa notarului şi să-l lase liber. Ehh, ce mai contează banii acum când artistul se poate refugia în braţele iubitei sale, Antonia?

Nici Cici, fostul membru al trupei Sistem, nu rezistă prea mult timp într-o căsnicie. După despărţirea de Căprioara, cel mai tânăr senator din Parlament credea că şi-a găsit, în sfârşit, jumătatea, aşa că a pornit pe un al doilea drum al căsătoriei cu Ioana, fiica fostului ministru Ion Ariton.

La nici un an şi trei luni după au spus "DA" în faţa altarului, cuplul a decis să pună punct relaţiei. Ioana şi-a dorit să se reîntoarcă în America, iar Cici n-a vrut s-o urmeze aşa că fiica lui Ariton l-a lăsat pe fostul cântăreţ cu ochii în soare.

Şi Doru Todoruţ e din nou burlac. Solistul trupei Deepcentral şi Rocsana, cea care i-a fost soţie timp de cinci ani, au divorţat la notar pe 20 decembrie anul trecut, însă ruptura dintre cei doi s-a produs cu multe luni înainte.

Doru era tot mai des plecat de acasă din cauza concertelor unde era înconjurat de multe femei frumoase alături de care petrecea până-n zori. Soţia care stătea acasă cu cele trei fetiţe n-a mai făcut faţă programului pe care îl avea cântăreţul şi au decis că e mai bine să se despartă.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest