Dacă faci unul dintre aceste lucruri s-ar putea să fii un geniu înnăscut!

 

Te-ai considerat vreodată un mic geniu sau poate unul neînțeles? Află acum dacă ai un talent înnăscut! Se pare că geniile împărtășesc trăsături, obiceiuri și comportamente asemănătoare.

Dacă te regăsești în rândurile de mai jos este probabil să fii mai deștept decât credeai. Iată cele 7 semne căre îți arată că ai un coeficient de inteligență peste medie.

1.Ești o persoană curioasă

Te documentezi, citești mereu despre subiecte variate, cauți mereu răspunsuri la întrebări care-ți apar în minte. Geniile sunt persoane curioase în mod natural, își formulează constant întrebări și apoi caută răspunsuri.

2.Vorbești cu tine însuți

Gândești cu voce tare?! E posibil să fie un semn al genialității tale. Când creierul funcționează permanent și cu cât procesul de gândire e mai intens cu atât probabilitatea să vorbești cu tine însuți e mai mare.

3.Citești constant

Faci parte din categoria geniilor dacă citești tot ce-ți cade în mână. Nu contează că te focusezi pe un sigur gen sau lecturezi dintr-o varietate de stiluri.

4.Îți place să îți provoci inteligența

Jocurile de logică, integramele, trivia, sudoku te captivează? Dacă răspunsul este da, ai cel puțin un lucru în comun cu persoanele cu un intelect ridicat.

5.Ești neglijent, uituc

Geniile sunt preocupate de proiectele și ideile lor și nu-și încarcă memoria cu lucruri cotidiene, de aceea tind să pieardă lucruri sau să uite de întâlnirile programate.

6.Ai un trecut tumultos

Am citit despre genii torturate care consumau droguri și alcool pentru a face față realității zilnice. În mod evident este un obicei nesănătos, dar dacă ai avut în trecutul tău o astfel de experiență, nu e ceva neobișnuit pentru un geniu.

7.Te îngrijorezi, ai îndoieli și gândești prea mult

Poate ai impresia că geniile sunt persoane încrezătoare. Adevărul e că, de cele mai multe ori, o astfel de persoană înzestrată este plină de îndoieli.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest