Daciana Sârbu a vorbit despre pasiunea pentru artă: „Investesc sufletește...”

 

Într-un interviu exclusiv acordat Antena Stars, Daciana Sârbu a vorbit despre investițiile pe care le face în artă și pasiunea ei în acest domeniu. Soția fostului premier, Victor Ponta, a dezvăluit mai multe despre această latură a vieții sale și a făcut și câteva mărturisiri despre fiicele sale.

Daciana Sârbu a discutat, în exclusivitate pentru Antena Stars, despre investițiile pe care le face în artă. Întrebată dacă preferă să investească în tablouri sau obiecte de artă, Daciana Sârbu a dezvăluit că investiția sa este mai mult de natură sufletească, dar că achiziționează și tablouri sau obiecte de artă. Ea se bucură din plin de timpul petrecut în galerii și la târguri. „Evident că este o investiție, dar eu investesc sufletește și pentru mine să colecționez aceste momente în care mă aflu în galerii sau în târguri este mult mai important”, a mărturisit soția fostului premier.

În cadrul aceluiași interviu exclusiv pentru Antena Stars, Daciana Sârbu a vorbit și despre fiicele sale. Ea a declarat că fiica sa cea mare este pasionată de artă, în timp ce fiica sa cea mică este pasionată de bucătărie.

„Irina, fiica cea mare, este pasionată de artă. Sper și cred că va continua pe acest drum al artei. Maria este pasionată, în primul rând, de prepararea prăjiturilor, dar cred că și de gătit în general, de această latură culinară. Mă inspir, merg cel puțin o dată pe an la Paris și vizitez patiseriile, cofetăriile, pentru a fi la curent cu noile tendințe, în special în privința aromelor și gusturilor, și cu noile ingrediente apărute. Mă inspir și din zona creativă, chiar dacă poate părea ciudat”, a declarat ea.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest